Open Space workshop

8 nov 2018 - 19:30 / Coffeemania - Utrecht

We sluiten dit jaar af met een Open Space avond. Hierbij maken we gebruik van de Open Space werkvorm en werken we in groepjes aan ondernemersvraagstukken van onze leden. Neem je smartphone mee, we gaan stemmen!

Cosima Kliebenstein begeleidt de avond. Afhankelijk van de opkomst kunnen er drie tot vijf vraagstukken worden opgepakt. Heb je een vraagstuk dat je op deze avond in zou willen brengen? Mail het dan alvast aan Cosima -> cosima@sprankelenco.com

Over Open Space
Open Space bijeenkomsten zijn van alle tijden, maar ergens in de jaren tachtig hebben dergelijke bijeenkomsten de naam ‘Open Space’ gekregen. Harrison Owen (Open Space Technology: a User’s Guide) kreeg het idee na een traditionele conferentie. De deelnemers aan de conferentie gaven aan dat het beste onderdeel van de conferentie de koffiepauze was geweest. Daar hadden ze echt belangrijke onderwerpen besproken. Je zou een Open Space bijeenkomst dan ook een georganiseerde koffiepauze kunnen noemen. Dus, kom je met ons  koffiepauze houden?

Programma
19.30 Inloop bij Coffeemania
20.00 Voorstelrondje en Open Office
21.00 Netwerkborrel

Locatie
Coffeemania – Tiberdreef 10, Utrecht / station Utrecht Overvecht

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 12,50 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond. Je krijgt 3 consumpties naar keuze, lekkere hapjes en de mogelijkheid om met een 30-tal ondernemers kennis te maken.

Schrijf je in of meld je aan via het aanmeldformulier. Via dit formulier kun je ook aangeven dat je op de hoogte wil worden gehouden van onze bijeenkomsten.