Mindfulness in het Noorderpark

23 mei 2019 - 19:30 / Noorderpark - Groenekan

We hebben allemaal wel eens last van stress als ondernemers: een nieuwe opdrachtgever of groep ontmoeten of te veel deadlines tegelijk. Altijd weer het beste van jezelf geven en beoordeeld worden op je prestatie. Als je lekker in je vel zit, gaat het vanzelf. Maar als er veel tegelijk komt, heb je soms behoefte aan stoppen en stilstaan terwijl de adrenaline in je bloed je een andere impuls geeft.

Ons Voortuinlid Jeltje Berends heeft zich gespecialiseerd in mindfulnesstrainingen en komt ons op 23 mei een workshop geven. Lekker buiten in het Noorderpark. We gaan tijdens de workshop stoppen, stilstaan en ademen, je aandacht weer in de focus en “thuiskomen bij jezelf”. We krijgen ook een korte oefening mee die we overal kunnen gebruiken, waar je ook bent en wat je ook doet. Mindfulness voor elke dag. Aansluiten, ook buiten, lekker borrelen zoals gebruikelijk.

Programma
19.30 Inloop
20.00 Workshop
21.00 Netwerkborrel

Locatie
Bij de picknicktafel, net over de brug na het parkeerterrein tegenover Zwembad Blauwcapel.
(Als het weer onverwacht niet meezit, geven we iedereen die zich heeft opgegeven een andere locatie door)

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 12,50 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond. Je krijgt 3 consumpties naar keuze, lekkere hapjes en de mogelijkheid om met een 30-tal ondernemers kennis te maken.

Schrijf je in of meld je aan via het aanmeldformulier. Via dit formulier kun je ook aangeven dat je op de hoogte wil worden gehouden van onze bijeenkomsten.