Open Space

7 nov 2019 - 19:30 / Coffeemania - Utrecht

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond. We gaan met elkaar meedenken over onze ondernemersvragen en dan vooral gericht op het thema acquisitie.

Hoe werkt het?
Aan het begin van de avond kan iedereen die dat wil, een vraag indienen. De vragen waar de meeste mensen over mee willen denken, worden gekozen. Per vraag gaan de aanwezigen zich ermee bezig willen houden, bij elkaar zitten om over het onderwerp te brainstormen. Denk je op een bepaald moment: ‘ik heb niks meer toe te voegen of te halen’ dan kun je naar een groep met een andere vraag of neem je even pauze.

Na afloop van de Open Space verzorgt René Kuurman van De Alexanderhoeve op De Gaard een kaasproeverij bij de borrel.

De Open Space avonden zijn vanaf de oprichting van het Voortuin Netwerk een groot succes. Het is een hele effectieve vorm van netwerken waarbij je kennis deelt en mensen bovendien beter leert kennen. Dus meld je snel aan en denk alvast na over een vraag of meerdere vragen waar jij graag ideeën van anderen over wilt.

Herkomst Open Space
Open Space bijeenkomsten zijn van alle tijden, maar ergens in de jaren tachtig hebben dergelijke bijeenkomsten de naam ‘Open Space’ gekregen. Harrison Owen (Open Space Technology: a User’s Guide) kreeg het idee na een traditionele conferentie. De deelnemers aan de conferentie gaven aan dat het beste onderdeel van de conferentie de koffiepauze was geweest. Daar hadden ze echt belangrijke onderwerpen besproken. Je zou een Open Space bijeenkomst dan ook een georganiseerde koffiepauze kunnen noemen.

Programma
19.30 Inloop bij Coffeemania
20.00 Open Space Workshop
21.00 Kaasproeverij en borrel

Locatie
Coffeemania – Tiberdreef 10, Utrecht / station Utrecht Overvecht

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 12,50 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond. Je krijgt 3 consumpties naar keuze, lekkere hapjes en de mogelijkheid om met een 30-tal ondernemers kennis te maken.

Schrijf je in of meld je aan via het aanmeldformulier. Via dit formulier kun je ook meteen tegen een aantrekkelijk tarief lid worden voor het komende jaar.