Effectief en energiek online werken

12 nov 2020 - 19:30 / Zoom - Utrecht

Thuis werken blijft nog wel even het motto. Geen reistijd, niet door kou, weer en wind: heerlijk? Er zitten voordelen aan, maar wie je er ook over spreekt: van het vele online overleggen en achter de computer zitten worden we eigenlijk allemaal doodmoe. Kan dat ook anders?

Voortuinlid Fianne Stroeken van Vitalavie en Mijn Energiekompas geeft workshops over vitaliteit. Tijdens de lockdown in het voorjaar is ze zichzelf direct gaan bekwamen in online workshops. Hoe zorg je voor een goede digitale werkplek? Waaruit bestaat een goede online sessie? Hoe organiseer je interactie en zorg je dat iedereen aan bod komt? Welke werkvormen kun je online gebruiken?

Fianne en haar collega Judith van Eersel gaan hun kennis over goed online werken 12 november met ons delen in, uiteraard, een online workshop. Van tevoren krijg je duidelijke en eenvoudige uitleg over hoe het werkt met Zoom. Ook als je dit nog nooit gedaan hebt, gaat het je lukken! Het thema waar we tijdens de workshop mee aan de slag gaan is vitaliteit: hoe zorg je dat je energie op peil blijft in deze digitale coronatijd?

Na afloop van de workshop gaan we digitaal borrelen. Je krijgt hiervoor een fijn borrelpakket thuis.

Programma
19.45 – 20.00 uur: ontvangst en technische checks
20.00 – 21.15 uur: interactieve workshop, ook in breakout rooms
21.15 – 22.00 uur: napraten en borrelen

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 12,50 euro meedoen.  Hiervoor mag je meedoen aan de avond, je ontvangt het borrelpakket en je maakt kennis met een 30-tal ondernemers uit Utrecht-Noordoost en Overvecht.

Schrijf je in of meld je aan via het aanmeldformulier. Via dit formulier kun je ook aangeven dat je op de hoogte wil worden gehouden van onze bijeenkomsten.