Boven aan de Bucketlist

25 jun 2015 - 19:30 / Coffeemania - Utrecht

Gastspreker: Boukje Keijzer

Boukje KeijzerNa het winnen van de wild card pitch op het LPB congres in Amersfoort (spreken voor 450 wijkprofessionals!), mocht Boukje ook tijdens het Jij Maakt Utrecht Festival haar powertalk over de bucketlist houden. Nu komt ze naar Utrecht Noord-Oost om de leden van het Voortuin Netwerk uit te dagen.
Wat zijn jouw ambities en toekomstplannen? Pak dat bierviltje, pak die pen, schrijf op wat je gaat doen, vandaag nog, of morgen, of ooit. De keuze maak je zelf. Sommigen dromen, anderen doen. Wat staat er boven aan jouw bucketlist?

Over Boukje Keijzer
Boukje richtte in 2010 7Zebra’s op als creatief adviesnetwerk voor iedere maatschappelijke uitdaging. Om te laten zien dat inhoud sterker wordt door vorm. Haar rol als zebra? Volgens anderen: “Een durfal, van alle markten thuis”. “Creativiteitskanon”. “Verschijning die een ruimte doet zinderen van energie”. “Verbinder met respect voor ieders positie, maar zonder ontzag”. Zelf zegt ze: “Elke zebrakudde kent een dominante merrie die de kudde in beweging houdt en de samenwerking met andere diersoorten zoekt. Die rol is mij op het lijf geschreven.” boukje@7zebras.nl, 06 14 598 081

Programma
19.30 uur Inloop met koffie
20.00 uur Welkom en start avond
21.00 uur Netwerkborrel

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 10 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond, je krijgt 3 consumpties en een 30-tal ondernemers waar je kennis mee kunt maken. Je kunt ook voor 35 euro lid worden van Voortuin Netwerk, waarmee je deel kunt nemen aan alle activiteiten van 2015.

Je kunt je inschrijven of aanmelden via het contactformulier.