de kleine lettertjes

4 feb 2016 - 19:30 / Coffeemania - Utrecht

De kleine lettertjes: veelal ondergewaardeerd, totdat ze (moeten) worden toegepast. Dan worden de bepalingen met hoofdletters aangehaald. Algemene Voorwaarden zijn het meest voorkomend, maar ook andere overeenkomsten
en contracten bevatten voorwaarden over samenwerking, zoals de VAR (straks: DBA), verzekeringen en pensioenen. Een praktische sessie over voorwaarden, regels, wetten en de toepassing ervan.

Over Diana Stout

Diana-570x570Diana Stout is een enthousiaste MKB-adviseur, die in 2003 Administer oprichtte. Samen met haar zeven medewerkers verzorgt zij met plezier de administratieve en fiscale zaken voor ondernemers in de regio Utrecht. Inmiddels heeft zij bijna 30 jaar vakgerichte werkervaring, waarvan 15 jaar bij Ernst & Young en vervolgens als ondernemer.
Haar kracht: de importantie en de impact van de cijfers vertalen naar haar klant en diens onderneming. Wil je deze bevlogen dame vast horen praten, bekijk dan het filmpje 0p www.administerutrecht.nl/administratiekantoor-boek-
houding-regio-utrecht/diana-stout.

Programma
19.30 uur Inloop met koffie
20.00 uur Welkom en start avond
21.00 uur Netwerkborrel

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 10 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond, je krijgt 3 consumpties en een 30-tal ondernemers waar je kennis mee kunt maken. Je kunt ook voor 35 euro lid worden van Voortuin Netwerk, waarmee je deel kunt nemen aan alle activiteiten van 2016.

Je kunt je inschrijven of aanmelden via het aanmeldformulier.