Welkom

Voortuin Netwerk is een ondernemersnetwerk voor Utrecht Noordoost en Overvecht. Zzp’ers en andere ondernemers uit deze wijken ontmoeten elkaar, leren van elkaar, gaan samenwerkingen aan en spelen elkaar de bal toe. Omdat we werken met lidmaatschap, kom je elkaar steeds weer tegen en ontstaan er leuke en waardevolle contacten.

Netwerkavonden
Voortuin Netwerk organiseert vijf keer per jaar een interessante workshop of activiteit op donderdagavond. Daarna is er een gezellige borrel met lekkere hapjes. Wil je weten wat we organiseren en zoal hebben georganiseerd ? Kijk dan in de agenda en bij onze eerder georganiseerde bijeenkomsten.

Waar?
De meeste bijeenkomsten vinden plaats bij Coffeemania onder station Overvecht. In coronatijd doen we veel digitaal of buiten. Leuk en leerzaam om samen ook op die manier de mogelijkheden te ontdekken.

Websitevermelding en LinkedIn-groep
Als lid krijg je een vermelding met een link naar je bedrijf op onze website. Ook kun je deelnemen aan de LinkedIn-groep van ons ondernemersnetwerk.

Lid worden
Lid worden kost € 50 per kalenderjaar. Daarvoor krijg je per netwerkavond ook nog drie consumptiebonnen en lekkere hapjes. Als je later in het jaar lid wordt, betaal je alleen voor de resterende avonden.

Word direct lid, schrijf je in voor de komende bijeenkomst of krijg een uitnodiging voor onze toekomstige activiteiten via de contactpagina.

Eerstvolgende activiteit

Laden Evenementen

Afgelopen Uitgelicht Evenementen

oktober 2020

Leden stellen zich voor

16 oktober 2020 @ 19:30 - 21:30
Griftsteede, Van Swindenstraat 129
Utrecht, Nederland

De traditionele netwerkavond waarop vijf leden zich in tien minuten voorstellen aan Voortuin Netwerk.

januari 2021

Workshop Bloggen

28 januari 2021 @ 19:30 - 22:00
Zoom, thuis, of op kantoor, of zomaar ergens

Bloggen vergroot je online zichtbaarheid als ondernemer en is een effectief middel om mensen naar jouw website te lokken. In de workshop bloggen gaan we daarmee aan de slag. Voortuinlid Marlies Dinjens, contentcoach en copywriter, geeft antwoord op de volgende...

juni 2021

Stel je voor…

24 juni 2021 @ 19:30 - 22:00
Coffeemania, Tiberdreef 10
Utrecht,

- LET OP: GEWIJZIGDE DATUM! (was 28 mei, is nu 24 juni) -

Tips om jezelf te presenteren, op een beurs, maar ook in een persoonlijke ontmoeting. Wat neem je mee, wat laat je zien?

Door communicatiespecialist en Voortuinlid Teatske de Jong.

november 2021

Open Space

11 november 2021 @ 19:30 - 22:00
Coffeemania, Tiberdreef 10
Utrecht,

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond. We sluiten dit jaar af met de Open Space avond bij Coffeemania. Eindelijk mogen we weer binnen afspreken, met coronatoegangsbewijs. We gaan tijdens deze avond met elkaar meedenken over onze ondernemersvragen. Aan het begin van de avond kan iedereen die dat wil, een vraag indienen. Het werkt het beste als de vraag: niet algemeen is, maar duidelijk verbonden met je ondernemerschap enige complexiteit heeft (inhoud, belangen, meningen of combinaties) niet…

januari 2022

Workshop – Hoe zorg je voor voldoende Werkplezier?!

27 januari 2022 @ 19:30 - 22:00
Coffeemania, Tiberdreef 10
Utrecht,

Hoe zit het met jouw werkplezier? Krijg je nog voldoende energie uit je werk of neemt de werkdruk of stress over de corona-maatregelen de overhand?
In deze workshop onderzoeken we wat werkplezier voor jou is en hoe je dat kunt vergroten.

+ Exporteer Evenementen

Kom bij de Voortuin!

Voor maar € 20 kun je tot eind 2020 lid worden van Voortuin Netwerk. Op elke bijeenkomst krijg je een op maat gesneden verhaal, een interessant netwerk en drie consumpties. Als lid word je op deze site vermeld met foto, contactgegevens en een link naar je website.  Ook kun je deelnemen aan de LinkedIn-groep van Voortuin Netwerk.

Aanmelden

Nieuwe leden

Alkine van der Laan

Alkine van der Laan

Tassenontwerpster en -maakster

Korte omschrijving van de persoon / zijn bedrijf

Peter Boer

Peter Boer

Schrijver

Schrijven is naar buiten kijken, fantaseren en waarnemen. Maar ben je dan schrijver?

Fianne Stroeken

Fianne Stroeken

Vitaliteitsadviseur

Bedrijfsadviseur duurzame inzetbaarheid en vitaliteit & Vitaliteitscoach