Programma

Hieronder vind je het programma van Voortuin Netwerk. We organiseren 4 tot 6 activiteiten per jaar. Vast onderdeel daarin is de ‘leden stellen zich voor’ avond,  waarbij een aantal leden van het netwerk de kans krijgen hun bedrijf te presenteren aan de groep. Ook houden we vaak een Open Space avond, waarin we ondernemersvraagstukken behandelen. In de zomer proberen we altijd een buiten-activiteit te organiseren.

Laden Evenementen

maart 2021

Fotograferen met je smartphone

25 maart 2021 @ 19:30 - 22:00
Coffeemania, Tiberdreef 10
Utrecht,

Hoe krijg je de beste foto's uit je smartphone? Workshop door Voortuinlid Wijgert-Jan van As. Hij laat je zien en ervaren hoe je dat het beste kunt doen. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag.

mei 2021

Stel je voor…

28 mei 2021 @ 19:30 - 22:00
Gagelbos Noorderpark, Sint Anthoniedijk
Utrecht, Nederland

Tips om jezelf te presenteren, op een beurs, maar ook in een persoonlijke ontmoeting. Wat neem je mee, wat laat je zien? Door communicatiespecialist en Voortuin-lid Teatske de Jong. Om je een idee te geven waar Teatske aan denkt: neem iets mee dat je dierbaar is. Toon het object aan de groep en vertel waarom dit vooral rjou een dierbaar object is. Zo laat je iets zien van jezelf wat niet meteen een doorsnee pitch is. Als het even gaat, doen…

september 2021

Leden stellen zich voor

17 september 2021 @ 19:30 - 22:00
Coffeemania, Tiberdreef 10
Utrecht,

De traditionele netwerkavond waarop vijf leden de ruimte krijgen om zich in vijf tot maximaal tien minuten aan de andere leden te presenteren. Na afloop gaan we gezellig borrelen.

november 2021

Open Space

12 november 2021 @ 19:30 - 22:00
Coffeemania, Tiberdreef 10
Utrecht,

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond. We gaan met elkaar meedenken over onze ondernemersvragen en dan vooral gericht op het thema acquisitie. Hoe werkt het? Aan het begin van de avond kan iedereen die dat wil, een vraag indienen. De vragen waar de meeste mensen over mee willen denken, worden gekozen. Per vraag gaan de aanwezigen zich ermee bezig willen houden, bij elkaar zitten om over het onderwerp te brainstormen. Denk je op een bepaald moment:…

+ Exporteer Evenementen