Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lachworkshop

26 januari 2023 @ 19:30 - 22:00

door Ilona Bloeme van de Lach-Spiegel

Het is bekend dat onze hersenen geluk hormonen aanmaken waardoor wij gaan stralen en een gevoel van vreugde en blijdschap ervaren. Wat wellicht minder bekend is, dat door te lachen wij pijn beter kunnen verdragen, er jonger uit blijven zien en als je lacht, bijna gedachteloos kunt worden! Dat laatste is erg fijn, vooral als je veel zorgen en stress ervaart door alle gebeurtenissen van de dag. Bij het loslaten, los lachen, van deze gedachtes, kun je gaan voelen dat je meer energie krijgt en daardoor zelfs lekkerder in je vel gaat zitten.

We starten altijd heel rustig met een warming up. Er wordt wat uitleg gegeven over de diverse soorten lach, de kracht van de nep lach en er geen lach goed of fout bestaat, je hebt dan ook absoluut geen talent nodig! Ik oordeel niet en wij zullen nimmer de ander veroordelen. Ik doe mijn uiterste best de deelnemers een goed en veilig gevoel te geven. Door middel van de verbeelding en korte oefeningen die de lach vanzelf opwekken, gaat het eigenlijk allemaal vanzelf! Dit kan leiden tot uitbundigheid en heel veel lol!

Wij gaan lekker lachen zonder reden! 

Programma
19.30 Inloop bij Mos Coffeebar
20.00 Voorstelrondje en Workshop
21.00 Netwerkborrel

Locatie
Cafe Møs, Kievitstraat 2, 3514 VB Utrecht (op het hoekje bij de Koekoekstraat)

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 12,50 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond. Je krijgt 3 consumpties naar keuze, lekkere hapjes en de mogelijkheid om met een 30-tal ondernemers kennis te maken.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan. Hier kun je ook aangeven dat je op de hoogte wil worden gehouden van onze bijeenkomsten.

Gegevens

Datum:
26 januari 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Møs Coffee Bar
Kievitstraat 2 Utrecht 3514 VB + Google Maps
Telefoon
‭030 711 38 63‬
Bekijk de site van Locatie