Laden Evenementen

Open Space

12 november 2021 @ 19:30 - 22:00

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond. We gaan met elkaar meedenken over onze ondernemersvragen en dan vooral gericht op het thema acquisitie.

Hoe werkt het?
Aan het begin van de avond kan iedereen die dat wil, een vraag indienen. De vragen waar de meeste mensen over mee willen denken, worden gekozen. Per vraag gaan de aanwezigen zich ermee bezig willen houden, bij elkaar zitten om over het onderwerp te brainstormen. Denk je op een bepaald moment: ‘ik heb niks meer toe te voegen of te halen’ dan kun je naar een groep met een andere vraag of neem je even pauze.

Na afloop van de Open Space verzorgt René Kuurman van De Alexanderhoeve op De Gaard een kaasproeverij bij de borrel.

De Open Space avonden zijn vanaf de oprichting van het Voortuin Netwerk een groot succes. Het is een hele effectieve vorm van netwerken waarbij je kennis deelt en mensen bovendien beter leert kennen. Dus meld je snel aan en denk alvast na over een vraag of meerdere vragen waar jij graag ideeën van anderen over wilt.

Herkomst Open Space
Open Space bijeenkomsten zijn van alle tijden, maar ergens in de jaren tachtig hebben dergelijke bijeenkomsten de naam ‘Open Space’ gekregen. Harrison Owen (Open Space Technology: a User’s Guide) kreeg het idee na een traditionele conferentie. De deelnemers aan de conferentie gaven aan dat het beste onderdeel van de conferentie de koffiepauze was geweest. Daar hadden ze echt belangrijke onderwerpen besproken. Je zou een Open Space bijeenkomst dan ook een georganiseerde koffiepauze kunnen noemen.

Details

Date: 12 november 2021
Time: 19:30 - 22:00
Evenement CategoryVoortuin Netwerk

Locatie

Venue Name: Coffeemania
Address: Tiberdreef 10
Utrecht,

+ Google Maps
Phone: 030 261 0222