Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Open Space

11 november 2021 @ 19:30 - 22:00

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond.

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond bij Coffeemania. Eindelijk mogen we weer binnen afspreken, met coronatoegangsbewijs. We gaan tijdens deze avond met elkaar meedenken over onze ondernemersvragen.

Aan het begin van de avond kan iedereen die dat wil, een vraag indienen. Het werkt het beste als de vraag:

  • niet algemeen is, maar duidelijk verbonden met je ondernemerschap
  • enige complexiteit heeft (inhoud, belangen, meningen of combinaties)
  • niet meteen een duidelijke oplossing heeft

Om je een idee te geven van het soort vragen dat we zouden kunnen behandelen als Voortuin onze onderneming is, een paar voorbeelden:

  • hoe willen we de LinkedIn-groep van Voortuin gebruiken en mogen de leden daar ook acquisitie in plegen?
  • welke workshops zouden we de komende tijd willen in Voortuin Netwerk?
  • hoe kunnen we ons ledenbestand verjongen?

We zijn benieuwd naar de vragen die jij voor jouw onderneming hebt. De vragen waar de meeste mensen over mee willen denken, worden gekozen. Per vraag gaan de aanwezigen zich ermee bezig willen houden, bij elkaar zitten om over het onderwerp te brainstormen. Denk je op een bepaald moment: ‘ik heb niks meer toe te voegen of te halen’ dan kun je naar een groep met een andere vraag of neem je even pauze.

De Open Space avonden zijn vanaf de oprichting van het Voortuin Netwerk een groot succes. Het is een hele effectieve vorm van netwerken waarbij je kennis deelt en mensen bovendien beter leert kennen. Dus meld je snel aan en denk alvast na over een vraag of meerdere vragen waar jij graag ideeën van anderen over wilt. Deze avond is overigens alleen voor leden en niet voor introducés.

Herkomst Open Space

Open Space bijeenkomsten zijn van alle tijden, maar ergens in de jaren tachtig hebben dergelijke bijeenkomsten de naam ‘Open Space’ gekregen. Harrison Owen (Open Space Technology: a User’s Guide) kreeg het idee na een traditionele conferentie. De deelnemers aan de conferentie gaven aan dat het beste onderdeel van de conferentie de koffiepauze was geweest. Daar hadden ze echt belangrijke onderwerpen besproken. Je zou een Open Space bijeenkomst dan ook een georganiseerde koffiepauze kunnen noemen.

Programma
19.30 Inloop bij Coffeemania
20.00 Voorstelrondje en Workshop
21.00 Netwerkborrel

Locatie
Coffeemania – Tiberdreef 10, Utrecht / station Utrecht Overvecht

Details

Date: 11 november 2021
Time: 19:30 - 22:00
Evenement CategoryVoortuin Netwerk

Locatie

Venue Name: Coffeemania
Address: Tiberdreef 10
Utrecht,

+ Google Maps
Phone: 030 261 0222