Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Effectief en energiek online werken

12 november 2020 @ 19:30 - 22:00

Thuis werken blijft nog wel even het motto. Geen reistijd, niet door kou, weer en wind: heerlijk? Er zitten voordelen aan, maar wie je er ook over spreekt: van het vele online overleggen en achter de computer zitten worden we eigenlijk allemaal doodmoe. Kan dat ook anders?

Voortuinlid Fianne Stroeken van Vitalavie en Mijn Energiekompas geeft workshops over vitaliteit. Tijdens de lockdown in het voorjaar is ze zichzelf direct gaan bekwamen in online workshops. Hoe zorg je voor een goede digitale werkplek? Waaruit bestaat een goede online sessie? Hoe organiseer je interactie en zorg je dat iedereen aan bod komt? Welke werkvormen kun je online gebruiken?

Fianne en haar collega Judith van Eersel gaan hun kennis over goed online werken 12 november met ons delen in, uiteraard, een online workshop. Van tevoren krijg je duidelijke en eenvoudige uitleg over hoe het werkt met Zoom. Ook als je dit nog nooit gedaan hebt, gaat het je lukken! Het thema waar we tijdens de workshop mee aan de slag gaan is vitaliteit: hoe zorg je dat je energie op peil blijft in deze digitale coronatijd?

Na afloop van de workshop gaan we digitaal borrelen. Je krijgt hiervoor weer een fijn borrelpakket.

Programma
19.45 – 20.00 uur: ontvangst en technische checks
20.00 – 21.15 uur: interactieve workshop, ook in breakout rooms
21.15 – 22.00 uur: napraten en borrelen

Voortuin Netwerk
Voor leden is deze avond gratis. Niet-leden kunnen voor 12,50 euro komen kennismaken. Hiervoor mag je meedoen aan de avond. Je krijgt 3 consumpties naar keuze, lekkere hapjes en de mogelijkheid om met een 30-tal ondernemers online kennis te maken.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier voor 5 november aan. En vraag ook gerust andere ondernemers. Hoe meer leden, hoe meer er te netwerken valt. Omdat we weer borrelpakketjes willen thuisbezorgen bij de aanmelders, willen we op tijd weten hoeveel we er moeten maken. Wil je helpen met bezorgen? Fijn! Laat het ons weten. Hopelijk tot 12 november!

Details

Date: 12 november 2020
Time: 19:30 - 22:00

Locatie

Venue Name: Zoom
Address: thuis, of op kantoor, of zomaar ergens