Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stel je voor…

24 juni 2021 @ 19:30 - 22:00

‘Jezelf presenteren is een hele kunst. Via trainingen en hulp ervaar je vele eyeopeners en ontvang je ladingen tips & tricks. Toch ervaar ik zelf dat mijn brein die elevator pitch vaak niet wil onthouden, dat ik de oneliner steeds irritanter ga vinden en dat de basistekst de lading niet echt dekt. Want ik doe te veel, kan te veel en vind te veel leuk.

En dus ben ik altijd op zoek naar eigen wegen. Een paar daarvan wil ik met jullie delen. Het zijn geen oplossingen, ik bied wegen die je kunt bewandelen, experimenteel, zoekend, proberend. Maar een ding is me gaandeweg duidelijk geworden, blijf heel dicht bij jezelf en wees jezelf.’ Aldus Teatske.

Neem mee 1:
Neem een voorwerp mee dat voor jou persoonlijk waarde heeft, maar niet al te emotioneel. Iets dat een herinnering in zich draagt, iets dat je doet denken aan een memorabel moment, iets dat je ogen steeds weer streelt, iets waar je als vanzelf om glimlacht, of zelfs iets dat je lelijk vindt maar toch niet weg kunt doen.

Neem mee 2:
Neem een object mee dat nauw met je vak/beroep/bedrijf verbonden is. Dat mag direct: bijvoorbeeld een pen als schrijver, maar ook indirect zoals Teatske die een ei meeneemt.

Programma 24 juni
19.45 – 20.00 uur: ontvangst
20.00 – 21.00 uur: workshop
21.00 – 22.30 uur: borrelen!

Locatie
Coffeemania onder station Overvecht.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan hier aan. Omdat we misschien met een maximaal aantal mensen op het terras te maken hebben en iedereen zich moet registreren, willen we graag op tijd weten hoeveel mensen komen. Daarom graag voor 17 juni  aanmelden. Stuur deze uitnodiging gerust ook door aan andere ondernemers. Hoe meer leden, hoe meer er te netwerken valt.

Details

Date: 24 juni 2021
Time: 19:30 - 22:00
Evenement CategoryVoortuin Netwerk

Locatie

Venue Name: Coffeemania
Address: Tiberdreef 10
Utrecht,

+ Google Maps
Phone: 030 261 0222