Amandus Boelens

Loopbaancoach, coach, trainer

Als coach en loopbaancoach heb ik inmiddels jarenlange ervaring in loopbaanadvies, outplacement, coaching, re-integratie en training.
Met rust, betrokkenheid en humor stimuleer ik mensen in het vinden van een nieuwe baan, in het verbeteren van professionele competenties en bij terugkeer naar werk na ziekte.

Loopbaanadvies & Coaching
Ik bied dienstverlening voor bedrijven en organisaties op het terrein van (loopbaan)ontwikkeling van professionals, management en staf en begeleiding bij stagnatie en re-integratie. Ook voor zelfstandig ondernemers en particulieren.

Kanker, Werk & Vitaliteit
Terugkeer naar werk bij kanker vraagt een specifieke begeleidingsaanpak. Ik ondersteun bij de re-integratie zowel medewerker als werkgever met aandacht en zorg voor vitaliteit, fysieke mogelijkheden, emotionele verwerking en alle werk gerelateerde aspecten.

Werkwijze
Kenmerkend voor mijn manier van begeleiden is, dat ik de ruimte bied om je verhaal te doen én zonder oordeel naar jezelf te kijken. Met een open hart én een scherpe blik kijk ik met je mee. In die context kun je heldere antwoorden krijgen op jouw vragen, tot nieuwe keuzes komen en het vertrouwen vinden nieuwe stappen te zetten. Ik zorg dat je ook daadwerkelijk in actie komt.

Socials