Babet Beune

Tekstschrijver en kledingadviseur

Lid sinds 2010, woont in Voordorp

Tekstschrijver/communicatie-adviseur 

Ik help jou om je product of dienst zodanig te beschrijven dat de lezers geïnteresseerd raken. Ze worden nieuwsgierig, onthouden wat ze gelezen hebben, willen meer informatie, aanmelden of bestellen. Ik schrijf kort, krachtig en prettig leesbaar. Maar eerst verdiep ik me in jouw product of dienst en in jouw klant en zijn behoeftes. Met die kennis help ik je het doel te bereiken dat jij met je tekst hebt. Dat kan een tekst voor je website zijn, voor een nieuwsbericht, een blog, brochure, enzovoort.

http://www.babettertekstencommunicatie.nl

Kleur-/kledingadviseur

Bij mij kun je terecht als je wilt weten hoe je er op je best uitziet. Na een kleurenanalyse weet je welke kleuren het mooiste staan bij jouw huid, haar en ogen. Een figuuranalyse met kledingadvies maakt duidelijk welke modellen kleding en accessoires je mooie punten benadrukken en je eventuele mindere punten wat verdoezelen.

Ik geef persoonlijke adviezen aan mensen alleen of in kleine groepjes. Ook geef ik presentaties en workshops aan grotere groepen. Voor particulieren en organisaties, in mijn werkruimte of op locatie.

http://www.babetter.nl

Voortuin bestuur

Binnen het bestuur van Voortuin houd ik me bezig met (marketing)communicatie en schrijf ik teksten.

Socials