David van de Waal

Uitvaartverzorger

Lid sinds 2019, woont in Buiten Wittevrouwen.

Wie is David?
Vaak hoor ik terug; je was er wanneer dat nodig was en verder wisten we jou op de achtergrond aanwezig. Zo wil ik mijn vak uitoefenen. Jij de regie en ik ben er waar het nodig is.

Ik vind het mijn taak om je te helpen met ideeën, adviezen en kennis. Maar zo, dat jij de regie houdt en weloverwogen keuzes kunt maken voor de uitvaart. Een goed afscheid helpt om verder te kunnen leven.

Inhoudelijk en organisatorisch moet een uitvaart in balans zijn. Daarom help ik je ook graag om de inhoudelijke kant vorm te geven. We kunnen dit samen doen. Maar ik kan ook putten uit de vele contacten uit mijn netwerk; zoals kerkelijke voorgangers, humanistisch begeleiders, funerair sprekers, muzikanten, beeldend kunstenaars etc.

Vakkennis
Uitvaarten begeleiden en verzorgen is een vak. Een vak waarvoor ervaring en vakkennis vereist is. Vakkennis die controleerbaar is. Daarom heb ik mij gecertificeerd als register uitvaartverzorger (RU). Deze certificering vraagt om het bezit van het vakdiploma, ervaring en permanente educatie.

Kosten
Transparant zijn over kosten is belangrijk. Ik werk op uurbasis. Hiermee verdien ik mijn bestaan. Dus geen verborgen opslagen op producten of diensten. Na het eerste gesprek maak ik binnen 24 uur een begroting van het aantal uren dat ik verwacht te werken en van alle kosten van derden zoals begraafplaats of crematorium, kaarten, kist en catering.

Werkgebied
Mijn werkgebied is de hele provincie Utrecht, maar ik ben vooral werkzaam in: Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Maarssen, Westbroek, Groenekan, De Bilt-Bilthoven, Zeist, Bunnik en Houten.

Socials