Florianne Sollie

FloW Huiswerkbegeleiding

Ondernemer sinds 2016, lid sinds 2019. Woont op de grens van Overvecht-Zuid/Tuinwijk

FloW Huiswerkbegeleiding
FloW biedt een huiselijke, veilige omgeving met professionele en persoonlijke begeleiding. Dit is bevorderlijk voor de concentratie, de motivatie en het zelfvertrouwen van onze leerlingen. We gaan samen aan de slag om een goede structuur aan te brengen in het leren. Hierdoor verbeteren de prestaties en is er thuis meer rust en ruimte voor andere dingen.
Bij FloW leveren we begeleiding op maat en denken we mee over oplossingen. We bieden niet alleen huiswerkbegeleiding aan, maar ook individuele, vakinhoudelijke bijlessen. Daarnaast geven wij eindexamentrainingen voor verschillende vakken.
FloW is er voor middelbare scholieren van alle niveaus. Ook leerlingen die extra zorg nodig hebben (bijv. vanwege dyslexie, ADHD of autisme) zijn welkom. FloW onderhoudt intensief contact met de ouders en waar nodig ook met mentoren, vakdocenten en/of andere begeleiders.

Vertalen & proeflezen
Ik verzorg op korte termijn prettig lezende, accurate vertalingen van artikelen, boeken of onderwijsmateriaal. Is een extra check van een tekst of vertaling gewenst? Dan zorg ik met een grondige proeflees- of editing-ronde dat alles er piekfijn uitziet.

Ik denk graag mee over taal- en onderwijsvraagstukken. Daag me gerust uit!

Socials