Gideon Boekenoogen

HR-manager

HR22, bestaande uit Gideon Boekenoogen en Rosanne Jonker, werkt aan het gelukkiger maken van medewerkers binnen organisaties.
Gelukkig werken en samenwerken gericht op het bereiken van de organisatie- en teamdoelen, waardoor de organisatie optimaal kan presteren en maximaal succesvol is. Met een Agile mindset helpen we op gebied van ontwikkelen, veranderen en verbeteren. “Focus on hapiness and succes will follow”

Onder druk van targets halen, winst genereren en korte termijndoelen focussen we ons vaak op geld en niet op geluk. Dit lijkt logisch, maar de praktijk (en wetenschappelijk onderzoek) wijst uit dat de kans op succes voor een bedrijf veel groter is als de focus op geluk gelegd wordt dan op financiële prikkels. Een goed lopende organisatie kun je immers alleen bereiken door slim werken en goed samenwerken en dat gaat een stuk makkelijker als jij en je collega’s gelukkig zijn.

Binnen HR22 werken we samen en hebben we onze specialismen.
Ik ben gespecialiseerd in het helpen verbeteren, vernieuwen en professionaliseren van HR afdelingen en hun bijdrage aan Organisatie Ontwikkeling vergroten. Ik doe dat op een uiterst pragmatische en dienende wijze. 20% bestaat uit plannen maken en 80% uit implementatie. Het gaat bij mij altijd om het resultaat.

Rosanne Jonker is dé Mediatior en Coach voor ICT organisaties. Haar kennis en kunde op dit gebied aangevuld met haar achtergrond als arbeidsrechtjurist maakt haar ook zeer waardevol voor non profit organisaties die meer resultaatgericht willen werken.

Socials