Rosanne Jonker

Coach

Vanuit ons bedrijf HR22 Organisatie advies waarvan Gideon Boekenoogen en Rosanne Jonker eigenaar zijn helpen we organisaties met meer succes door groei van mens en organisatie.

HR22 werkt aan het gelukkiger maken van medewerkers binnen organisaties. Gelukkig werken en samenwerken gericht op het bereiken van de organisatie- en teamdoelen, waardoor de organisatie optimaal kan presteren en maximaal succesvol is.

Met een Agile mindset helpen we op gebied van ontwikkelen, veranderen en verbeteren. “Focus on hapiness and succes will follow”. Onder druk van targets halen, winst genereren en korte termijndoelen focussen we ons vaak op geld en niet op geluk. Dit lijkt logisch, maar de praktijk (en wetenschappelijk onderzoek) wijst uit dat de kans op succes voor een bedrijf veel groter is als de focus op geluk gelegd wordt dan op financiële prikkels. Een goed lopende organisatie kun je immers alleen bereiken door slim werken en goed samenwerken en dat gaat een stuk makkelijker als jij en je collega’s gelukkig zijn.

Binnen HR22 werken we samen en hebben we onze specialismen. Gideon is gespecialiseerd in het helpen verbeteren, vernieuwen en professionaliseren van HR afdelingen en hun bijdrage aan Organisatie Ontwikkeling vergroten. Hij doet dat op een uiterst pragmatische en dienende wijze. 20% bestaat uit plannen maken en 80% uit implementatie. Het gaat bij hem altijd om het resultaat. Rosanne Jonker is dé Mediatior en Team en Executive Coach voor profit en non profit organisaties. Haar kennis en kunde op dit gebied aangevuld met haar achtergrond als arbeidsrechtjurist maakt haar ook zeer waardevol voor non profit organisaties die meer resultaatgericht willen werken.

Gideon en Rosanne creëren een helpende cultuur die mensen laat excelleren. We vinden voor onze klanten de juiste mix van huidig en nieuw organiseren. We bouwen aan leiderschap en zelfsturing passend bij een wendbare future-proof organisatie. Welke producten bieden we zoal aan? Corona Coaching voor management en medewerkers: hoe houd ik mijn management en medewerkers mentaal & fysiek fit, betrokken en samenwerkingsgericht. Verder ondersteunen we het MKB op HR & legal gebied.

We bieden HR met hoog rendement door innovatief HR beleid en tailor made instrumenten.

Socials