Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open space

14 november 2024 @ 19:30 - 22:30

We sluiten dit jaar af met de Open Space avond bij Peter’s Bistro. We gaan tijdens deze avond met elkaar meedenken over onze ondernemersvragen.

Aan het begin van de avond kan iedereen die dat wil, een vraag indienen. Het werkt het beste als de vraag:

  • niet algemeen is, maar duidelijk verbonden met je ondernemerschap
  • enige complexiteit heeft (inhoud, belangen, meningen of combinaties)
  • niet meteen een duidelijke oplossing heeft

We zijn benieuwd naar de vragen die jij voor jouw onderneming hebt. De vragen waar de meeste mensen over mee willen denken, worden gekozen. Per vraag gaan de aanwezigen zich ermee bezig willen houden, bij elkaar zitten om over het onderwerp te brainstormen. Denk je op een bepaald moment: ‘ik heb niks meer toe te voegen of te halen’ dan kun je naar een groep met een andere vraag of neem je even pauze.

De Open Space avonden zijn vanaf de oprichting van het Voortuin Netwerk een groot succes. Het is een hele effectieve vorm van netwerken waarbij je kennis deelt en mensen bovendien beter leert kennen. Dus meld je snel aan en denk alvast na over een vraag of meerdere vragen waar jij graag ideeën van anderen over wilt. Deze avond is overigens alleen voor leden en niet voor introducés.

Herkomst Open Space

Open Space bijeenkomsten zijn van alle tijden, maar ergens in de jaren tachtig hebben dergelijke bijeenkomsten de naam ‘Open Space’ gekregen. Harrison Owen (Open Space Technology: a User’s Guide) kreeg het idee na een traditionele conferentie. De deelnemers aan de conferentie gaven aan dat het beste onderdeel van de conferentie de koffiepauze was geweest. Daar hadden ze echt belangrijke onderwerpen besproken. Je zou een Open Space bijeenkomst dan ook een georganiseerde koffiepauze kunnen noemen.

Programma
— volgt —

Gegevens

Datum:
14 november 2024
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie

Peter’s Bistro Griftpark
Blauwkapelseweg 30
Utrecht, 3572 KC
+ Google Maps
Telefoon
030 271 6699
Bekijk de site van Locatie